DE EENDRACHT // WINTERCONCERT

DE EENDRACHT // WINTERCONCERT
Deze informatie is niet meer actueel!
De Koninklijke Fanfare De Eendracht weet kwaliteitsvolle muziek te koppelen aan aangename en toegankelijke composities. Niet elke fanfare weet zich comfortabel in de eerste afdeling van de hafabra-muziekwereld te nestelen, maar de muzikanten die spelen zijn ook niet van de minste. Zoals elk jaar brengen ze het Meisese publiek tijdens deze koude periode een warme avond met een nieuw progr...

De Koninklijke Fanfare De Eendracht weet kwaliteitsvolle muziek te koppelen aan aangename en toegankelijke composities. Niet elke fanfare weet zich comfortabel in de eerste afdeling van de hafabra-muziekwereld te nestelen, maar de muzikanten die spelen zijn ook niet van de minste.
Zoals elk jaar brengen ze het Meisese publiek tijdens deze koude periode een warme avond met een nieuw programma. Topentertainement verzekerd!
Dit jaar voorzien ze een gastoptreden van kwartet Maison CloudSpiel. Het klarinettenensemble onder leiding van Jo Schelkens, leraar aan de Akademie voor Muzische Kunsten Meise. Alle leden bespelen een andere klarinet uit de klarinettenfamilie.

Prijs

€ 10,00 (Abonnement: € 10, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • za 25 nov 23
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christyplein 61860 Meise

Deel deze pagina