CASIMIR LIBERSKI'S RETRIO - THE ZELDA SUITE PROJECT // FOYER DO MUNDO

CASIMIR LIBERSKI'S RETRIO  - THE ZELDA SUITE PROJECT // FOYER DO MUNDO
Deze informatie is niet meer actueel!
Het idee achter Zelda Suite Project was om historische (retro!) videogame-melodieën met een jazz of zelfs 'free jazz' sausje te overgieten volgens Ornette Coleman's 'harmolodische' aanpak. De zeer eigentijdse interpretaties van videogamethema's verweven zich met de unieke improvisatievaardigheden van Casimir Liberski's ReTRio. Gefascineerd door de inventiviteit van deze aanstekelijke ele...

Het idee achter Zelda Suite Project was om historische (retro!) videogame-melodieën met een jazz of zelfs 'free jazz' sausje te overgieten volgens Ornette Coleman's 'harmolodische' aanpak.
De zeer eigentijdse interpretaties van videogamethema's verweven zich met de unieke improvisatievaardigheden van Casimir Liberski's ReTRio.
Gefascineerd door de inventiviteit van deze aanstekelijke elektronische deuntjes, die erin slagen in je hoofd te blijven zitten zonder ooit maar te vervelen, nemen ze je mee op een atypische reis van akoestische, steeds evoluerende live jazz in een zeer eigenzinnige en veelzijdige stijl.
Met een voorprogramma door de studenten van de Akademie voor Muzische Kunsten.
i.s.m. Akademie voor Muzische Kunsten Meise


Prijs

€ 13,00
Alle events

Wanneer

  • di 19 mrt 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina