POJEDU & STEVEN HELLEMANS

POJEDU & STEVEN HELLEMANS
Deze informatie is niet meer actueel!
Steven Hellemans is één van de directeurs van de Akademie voor Muzische Kunsten Meise. Dat onze Akademie bij hem in goede, muzikale handen is werd snel duidelijk en nu laten we je graag kennis maken met de muzikant achter de man. Hij is regelmatig actief als pianist bij Pojedu, een koor dat in 1980 ontstond in Melle en dat een vijftigtal leden telt. Sinds 1986 staat het onder de muzikale...

Steven Hellemans is één van de directeurs van de Akademie voor Muzische Kunsten Meise. Dat onze Akademie bij hem in goede, muzikale handen is werd snel duidelijk en nu laten we je graag kennis maken met de muzikant achter de man.
Hij is regelmatig actief als pianist bij Pojedu, een koor dat in 1980 ontstond in Melle en dat een vijftigtal leden telt. Sinds 1986 staat het onder de muzikale leiding van dirigent Johan Van der Beken. Zij zullen het eerste deel van het concert verzorgen.
Daarna geeft Steven Hellemans het beste van zichzelf door in een solo-recital onder andere de sonate in A, D664 van Schubert te brengen.


Prijs

€ 14,00 (Abonnement: € 12, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • do 21 mrt 24
    van 20.00 uur tot 21.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Klassiek
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina