MOKKI

MOKKI
Morag Uyttersprot (piano) en Jonathan Callens (percussie en elektronica) halen hun grootste inspiratie uit het oeuvre van klassieke en minimalistische componisten als Arvo Pärt en Ólafur Arnalds. Maar ook muziek uit de neo-klassiek en producers als Jon Hopkins, Sébastien Tellier en Dawn of Midi trekken hun aandacht. Gaandeweg sluipen eigenzinnige composities in het repertoire en ontwikke...

Morag Uyttersprot (piano) en Jonathan Callens (percussie en elektronica) halen hun grootste inspiratie uit het oeuvre van klassieke en minimalistische componisten als Arvo Pärt en Ólafur Arnalds. Maar ook muziek uit de neo-klassiek en producers als Jon Hopkins, Sébastien Tellier en Dawn of Midi trekken hun aandacht.
Gaandeweg sluipen eigenzinnige composities in het repertoire en ontwikkelt zich een nieuwe, intrigerende sound... de muziek ademt passie en filmische melancholie. Ze slagen erin om met deze niet voor de hand liggende bezetting het beste van twee werelden tot een modern en beklijvend geheel samen te laten smelten.

Prijs

€ 13,00 (Abonnement: € 11, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • wo 20 mrt 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Klassiek
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christyplein 61860 Meise

Deel deze pagina