PIV HUVLUV // ZOIETS VERZIN JE NIET!

PIV HUVLUV // ZOIETS VERZIN JE NIET
Deze informatie is niet meer actueel!
Piv keert terug naar 1987, het jaar waarin hij aan den lijve ervoer wat de blues is. Als tegengif tegen de blues plande Piv een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek. Op deze roadtrip naar volwassenheid met een unieke soundtrack, ongebreidelde uitweidingen en onvoorziene omstandigheden ontdekte hij wat passionele adoratie voor een vrouw met een man kan doen...

Piv keert terug naar 1987, het jaar waarin hij aan den lijve ervoer wat de blues is. Als tegengif tegen de blues plande Piv een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek. Op deze roadtrip naar volwassenheid met een unieke soundtrack, ongebreidelde uitweidingen en onvoorziene omstandigheden ontdekte hij wat passionele adoratie voor een vrouw met een man kan doen.
In Zoiets verzin je niet! staat de platenspeler natuurlijk weer aan Piv's zijde, maar je ziet hem vooral als de innemende verteller die hij is. Hij neemt je mee naar de VS en op het einde van de voorstelling val je uit je stoel van ontsteltenis. Maar Piv trekt je snel weer recht! Zo is hij nu eenmaal.
Met zijn 25 jaar op de planken, 7 avondvullende shows, 4 familie- en schoolvoorstellingen en zijn rol in de komische tv-reeks Eigen Kweek heeft Piv Huvluv zijn plek in de Vlaamse comedy-scene definitief verworven. Hij is een vaste waarde voor iedereen die de garantie op de gulle lach wil. De minzame rots in de branding van comedyland.

Prijs

€ 16,00 (Abonnement: € 14, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • vr 19 apr 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina