BRUSSELS VOLKSTEJOÊTER // POEPA

BRUSSELS VOLKSTOÊTER // POEPA
Deze informatie is niet meer actueel!
André, weduwnaar, vader van twee dochters, merkt dat er iets aan het veranderen is: hij voelt zich bedreigd, achtervolgd, hij verliest zijn oriëntering. Alsof hij kleine gaatjes in zijn geheugen heeft… Hij doet tegenover zijn oudste dochter alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Al is het duidelijk dat hij het stilaan alleen niet meer aan kan. Net nu ze met haar nieuwe partner in Londen ...

André, weduwnaar, vader van twee dochters, merkt dat er iets aan het veranderen is: hij voelt zich bedreigd, achtervolgd, hij verliest zijn oriëntering. Alsof hij kleine gaatjes in zijn geheugen heeft… Hij doet tegenover zijn oudste dochter alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Al is het duidelijk dat hij het stilaan alleen niet meer aan kan. Net nu ze met haar nieuwe partner in Londen wil gaan wonen….
Een verrassend stuk, vreemd, komisch ook, maar genadeloos: een oude man op zoek naar zichzelf in een wereld die langzaam aan het uitdoven is. Het stuk werd in 2014 bekroond met de Molière-prijs voor beste toneelstuk en twee jaar later genomineerd voor de Tony Award. Zeller verfilmde het stuk als The Father met Anthony Hopkins en Olivia Colman in de hoofdrollen.
Met: Luc De Smet, Annick Devisch, Geert Dehaes, Anouk Van Doosselaer, Luc Christiaens, Chantal Vermeir (Spel), Marc Bober (regie), Monique Boonen (asistentie) en Claude Lammens (verbrusseling)

Prijs

€ 20,00 (Abonnement: € 18, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • zo 25 feb 24
    van 15.00 uur tot 17.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Theater

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina