ENSOR STRIJKKWARTET & KOEN DE GRAEVE // DE ZEVEN LAATSTE ZINNEN - HAYDN / VERHULST

ENSOR STRIJKKWARTET & KOEN DE GRAEVE // DE ZEVEN LAATSTE ZINNEN - HAYDN / VERHULST
Deze informatie is niet meer actueel!
Op verzoek van het Ensor Strijkkwartet schreef Dimitri Verhulst in 2009 zeven korte verhalen gebaseerd op de zeven laatste zinnen van Christus aan het kruis en de kwartetten 'Die Sieben Letzten Worte' van Joseph Haydn. Dit resulteerde in een juweel van een lees- en luister boek, een beklijvende dialoog Haydn – Verhulst. In een zoektocht naar een stem die qua timbre het beste past bij de ...

Op verzoek van het Ensor Strijkkwartet schreef Dimitri Verhulst in 2009 zeven korte verhalen gebaseerd op de zeven laatste zinnen van Christus aan het kruis en de kwartetten 'Die Sieben Letzten Worte' van Joseph Haydn. Dit resulteerde in een juweel van een lees- en luister boek, een beklijvende dialoog Haydn – Verhulst.
In een zoektocht naar een stem die qua timbre het beste past bij de klank van het kwartet, de muziek van Haydn en die vooral de bijzondere verhalen op een gepaste wijze het publiek kan laten bereiken, kwam het Ensor Strijkkwartet uit bij acteur Koen De Graeve om de verhalen van Dimitri Verhulst te vertolken.
Op locatie: Sint-Martinuskerk Meise

Prijs

€ 20,00 (Abonnement: € 18, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • za 23 mrt 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Klassiek
  • Muziek

Waar

naam
Sint Martinus kerk
adres
Oudstrijdersplein1860 Meise

Deel deze pagina