NAT GRAS // DANS OP WANDEL (6+) - FAMILIE

NAT GRAS // DANS OP WANDEL (6+) - FAMILIE
Deze informatie is niet meer actueel!
Deze voorstelling wordt om 13.30 en 16.00 gespeeld als familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. Bij schemering, rond 19.30, wordt de langere versie gespeeld, gericht op volwassenen. Deze zintuiglijke verwenwandeling combineert cultuurbeleving op een fijne manier met de huidige drang naar meer verbondenheid met de natuur, want Dans op Wandel is een laagdrempelige kennismaking met ...

Deze voorstelling wordt om 13.30 en 16.00 gespeeld als familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. Bij schemering, rond 19.30, wordt de langere versie gespeeld, gericht op volwassenen.

Deze zintuiglijke verwenwandeling combineert cultuurbeleving op een fijne manier met de huidige drang naar meer verbondenheid met de natuur, want Dans op Wandel is een laagdrempelige kennismaking met hedendaagse dans en een (her)ontdekking van de natuur in je buurt.
Een gids neemt je mee op wandel in het Beigemse Lintbos en laat je kennismaken met de aanwezige natuurelementen. En dan word je meegenomen door dansstukjes met de natuur als decor en de aanwezige geluiden als orkest…. Je zal op een heel nieuwe manier naar de natuur en naar dans kijken.

i.s.m. Cc Strombeek
Op locatie: Lintbos Beigem


Prijs

€ 10,00 (Abonnement: € 8, Jongerentarief -21: € 10)
Alle events

Wanneer

  • zo 14 apr 24
    van 16.00 uur tot 17.30 uur

Categorie

  • Dans
  • Familie
  • GC de Muze van Meise

Waar

naam
Lintbos
adres
Diegemput1850 Grimbergen

Deel deze pagina