NAMIDDAGFILM // THE COLOR PURPLE

NAMIDDAGFILM // THE COLOR PURPLE
Deze informatie is niet meer actueel!
Deze filmklassieker van Steven Spielberg is gebaseerd op het gelijknamige boek van Alice Walker. Hij werd genomineerd voor 11 Oscars en won een Golden Globe voor de schitterende acteerprestatie van Whoopi Goldberg. Het verhaal speelt zich af in Georgia (Verenigde Staten) aan het begin van de 20ste eeuw. Celie wordt uitgehuwelijkt en behandeld als een huissloof en men zorgt ervoor dat ze ...

Deze filmklassieker van Steven Spielberg is gebaseerd op het gelijknamige boek van Alice Walker. Hij werd genomineerd voor 11 Oscars en won een Golden Globe voor de schitterende acteerprestatie van Whoopi Goldberg. Het verhaal speelt zich af in Georgia (Verenigde Staten) aan het begin van de 20ste eeuw.
Celie wordt uitgehuwelijkt en behandeld als een huissloof en men zorgt ervoor dat ze zelfs geen contact meer kan hebben met haar zus. Ze breekt met haar echtgenoot en probeert een nieuw bestaan op te bouwen.

Vanaf 13.45 kan je in de foyer een gezellig stuk taart eten en een tasje koffie drinken. De filmvertoning start om 14.30u. Gebak en koffie zijn in de prijs inbegrepen. Een week vooraf te reserveren zodat wij voor voldoende taart kunnen zorgen.

Prijs

€ 7,00 (gebak en koffie inbegrepen. Een week vooraf te reserveren, zodat we voldoende gebak kunnen bestellen)
Alle events

Wanneer

  • do 16 nov 23
    van 13.45 uur tot 16.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Namiddagfilm

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christyplein 61860 Meise

Deel deze pagina