PAUL HEYMAN EN MATTHIEU IDMTAL // POËZIE & GROOVE

Description
Cellist Paul Heyman en pianist Matthieu Idmtal, beiden laureaat van de prestigieuze Supernova-wedstrijd georganiseerd door Klara, vonden elkaar in hun passie voor kamermuziek, en slaan na enkele succesvolle concerten vorig seizoen opnieuw de handen in elkaar om een nieuw recitalprogramma voor te bereiden. Naast de haast mythische Arpeggione-sonate van Franz Schubert...

Cellist Paul Heyman en pianist Matthieu Idmtal, beiden laureaat van de prestigieuze Supernova-wedstrijd georganiseerd door Klara, vonden elkaar in hun passie voor kamermuziek, en slaan na enkele succesvolle concerten vorig seizoen opnieuw de handen in elkaar om een nieuw recitalprogramma voor te bereiden.

Naast de haast mythische Arpeggione-sonate van Franz Schubert, een werk waar menig cellist van achteruit deinst, brengen ze de zelden gehoorde Romanzen Op. 94 van Robert Schumann in een versie voor cello en piano. Dat hun fijnbesnaardheid plaats kan maken voor vuurwerk bewijzen ze met de bruisende Cellosonate van Grieg en de virtuoze Grand Tango van Piazzolla.

Prijs

€ 16,00 (Abonnement: € 14,00, Jongerentarief -21: € 10,00, Kansentarief met UiTPAS Noordrand: € 3,20)
Alle events

Wanneer

  • za 07 dec 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Klassiek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina