JEAN BOSCO SAFARI // BEATLES TRIBUTE: LOVE IS ALL YOU NEED

Description
In 'Love is All You Need' worden de magische hits van Lennon & McCartney op een unieke manier vertolkt. Op 9-jarige leeftijd raakte Jean Bosco Safari onvoorwaardelijk in de ban van de Beatles-muziek. Hij kreeg zelfs de kans om Paul McCartney persoonlijk te ontmoeten. Wat The Beatles voor Jean zijn persoonlijk en professioneel leven betekenen, vormt de rode draad doorheen Love is All You...

In 'Love is All You Need' worden de magische hits van Lennon & McCartney op een unieke manier vertolkt. Op 9-jarige leeftijd raakte Jean Bosco Safari onvoorwaardelijk in de ban van de Beatles-muziek. Hij kreeg zelfs de kans om Paul McCartney persoonlijk te ontmoeten. Wat The Beatles voor Jean zijn persoonlijk en professioneel leven betekenen, vormt de rode draad doorheen Love is All You Need. Een programma met gewéldige muziek dat niet enkel fun en excitement bevat, maar ook intens ontroerende momenten die het publiek nog lang zullen bijblijven.

Deze voorstelling vervangt 'De Roots van Lennon - met o.a. Jean Bosco Safari en Ben Crabbé'. De personen die een ticket kochten voor 'De Roots van Lennon' worden door ons via mail gecontacteerd met meer informatie.

Prijs

€ 23,00 (Jongerentarief (-21) - 16,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Noordrand - 4,6 euro)
Alle events

Wanneer

  • vr 20 dec 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina