JANDINO ASPORAAT // THERAPIE

Description
Ligt het nou aan ons of wordt de wereld met de dag gekker...? Jandino gaat weer op tour en dat met zijn nieuwe theatershow 'THERAPIE' en deze Nederlands-Surinaamse positieve energiebom wil Vlaanderen mee laten genieten! Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen?...

Ligt het nou aan ons of wordt de wereld met de dag gekker...?

Jandino gaat weer op tour en dat met zijn nieuwe theatershow 'THERAPIE' en deze Nederlands-Surinaamse positieve energiebom wil Vlaanderen mee laten genieten!

Misschien hebben wij allemaal therapie nodig.

Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytischepsychotherapie...(we weten niet eens wat dat is), gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie-en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn. Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf "misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld...? Hmm, die spoort echt niet, maar dan ook echt niet! Ofwel...?"

Prijs

€ 25,00 (Abonnement: € 23,00, Jongerentarief -21: € 16,00, Kansentarief met UiTPAS Noordrand: € 5,00)
Alle events

Wanneer

  • do 19 sep 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Humor

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina