ÊMPASSEEBEL // E MUZIKOÊL VERTELSKE MÈ BILLEKES

Description
E muzikoêl vertelske mè billekes. Over Frida, geboren Brussel 1933, ze woont tijdens haar leven in verschillende 'impaskes', doodlopende straatjes met een vaak lange en boeiende geschiedenis. Volksbuurten waar de ziel van de stad aan kleeft. Frida beleeft er vreugde, liefde, wanhoop en verdriet. Het leven is uiteindelijk ook maar een impasse...

E muzikoêl vertelske mè billekes. Over Frida, geboren Brussel 1933, ze woont tijdens haar leven in verschillende 'impaskes', doodlopende straatjes met een vaak lange en boeiende geschiedenis. Volksbuurten waar de ziel van de stadaan kleeft. Frida beleeft er vreugde, liefde, wanhoop en verdriet. Het leven is uiteindelijk ook maar een impasse.

De ontdekkingstocht door Brussel van de makers mondde niet alleen uit in deze pittige vertelling met een mooi aandeel nieuwe volkse liedjes en muziekjes. 'Impasse' is ook een tentoonstelling met fotoboek van fotograaf Guido Van den Troost die je net zoals de voorstelling kan bewonderen in de intimistische setting van het Cultuurhuis.

Met: Guido Goovaerts en Marc Bober (vertellers), Mars Moriau (trekzak) en Wim Van Parijs (viool), Guido Van den Troost (fotografie) en Marc Bober en Luc De Smet (regie)

Op locatie: Cultuurhuis Meise

De tickets voor deze voorstelling zijn uitverkocht. Klik op de ticketknop hieronder om je aan te melden voor de wachtlijst.

Prijs

€ 14,00 (Abonnement: € 12,00, Jongerentarief -21: € 10,00, Kansentarief met UiTPAS Noordrand: € 2,80)
Alle events

Wanneer

  • za 16 nov 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek
  • Theater

Waar

naam
Cultuurhuis Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 B 21860 Meise

Deel deze pagina