MATTHYSEN, MOSUSE EN VAN BALLAERT // BIMDEK

Description
In de succesvolle theatertour HURORAM! gaven Hugo Matthysen, Aram Van Ballaert en Ronny Mosuse nét niet het beste van zichzelf. Dat wordt namelijk opgespaard voor een tweede tour, die onder de titel BIMDEK wordt losgelaten op de wereld. Wat betekent Bimdek? Googelen helpt ons niet verder. De nauwkeurigste omschrijving is: Bimdek is een woord uit een taal die slechts uit één ...

In de succesvolle theatertour HURORAM! gaven Hugo Matthysen, Aram Van Ballaert en Ronny Mosuse nét niet het beste van zichzelf. Dat wordt namelijk opgespaard voor een tweede tour, die onder de titel BIMDEK wordt losgelaten op de wereld.

Wat betekent Bimdek? Googelen helpt ons niet verder. De nauwkeurigste omschrijving is: Bimdek is een woord uit een taal die slechts uit één woord bestaat, namelijk het woord Bimdek. Je kan het vertalen als 'Theatertour van Matthysen, Mosuse en Van Ballaert'.

Wat mogen we verwachten? Er zal weer diep gegraaid worden in het rijke repertoire van Hugo, uiteraard zitten er ook nieuwe songs in en zeker ook een lied in de taal waaruit het woord Bimdek stamt. Tussendoor zal de nodige betekenisvolle onzin worden verteld, zodat de diepe ontroering al eens kan wijken voor vrolijke verbijstering, waarmee meteen het geestelijke evenwicht van het publiek wordt gesoigneerd.

Over de makers: Aram Van Ballaert en Ronny Mosuse zijn twee muzikale toppers. En ook Hugo Matthysen doet zijn besnaarde best.

Prijs

€ 26,00 (Abonnement: € 24,00, Jongerentarief -21: € 16,00, Kansentarief met UiTPAS Noordrand: € 5,20)
Alle events

Wanneer

  • za 26 okt 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina