SVEN DE RIDDER COMPANY // HOOG IN DE LUCHT

Description
DEVLIEGHER AIRLINES is een sympathiek familiebedrijf met enthousiast personeel, maar als Nadia (Kristel Verbeke) de leiding overneemt van haar bejaarde vader blijft er van de gezellige werksfeer plots niks meer over.  Wanneer de kleine vliegmaatschappij dan ook nog eens dreigt te worden opgeslorpt door een grote buitenlandse speler, legt het personeel prompt het werk neer.

DEVLIEGHER AIRLINES is een sympathiek familiebedrijf met enthousiast personeel, maar als Nadia (Kristel Verbeke) de leiding overneemt van haar bejaarde vader blijft er van de gezellige werksfeer plots niks meer over.  Wanneer de kleine vliegmaatschappij dan ook nog eens dreigt te worden opgeslorpt door een grote buitenlandse speler, legt het personeel prompt het werk neer. Overleeft DEVLIEGHER AIRLINES de staking of gaat het roemloos ten onder?

Met: Sven De Ridder, Kristel Verbeke, Luc Verhoeven, Jasmine Jaspers, Linda De Ridder en Brik Van Dyck (spel), Sven De Ridder (regie), Brik Van Dyck en Sven De Ridder (scenario)

Prijs

€ 34,00 (Abonnement: € 32,00, Jongerentarief -21: € 16,00, Kansentarief met UiTPAS Noordrand: € 6,80)
Alle events

Wanneer

  • di 15 okt 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Theater

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina