BART HERMAN // 30 JAAR IK GA DOOD AAN JOU

Description
In 1993 scoorde Bart Herman een nummer 1-hit in Vlaanderen met het liedje 'Ik ga dood aan jou', wat meteen zijn definitieve doorbraak betekende en het begin van een mooie Nederlandstalige muzikale carrière. Dertig jaar, zestien albums en tweehonderd songs later vertelt Bart je graag hoe een en ander in zijn werk is gegaan...

In 1993 scoorde Bart Herman een nummer 1-hit in Vlaanderen met het liedje Ik ga dood aan jou, wat meteen zijn definitieve doorbraak betekende en het begin van een mooie Nederlandstalige muzikale carrière. Dertig jaar, zestien albums en tweehonderd songs later vertelt Bart je graag hoe een en ander in zijn werk is gegaan. Hij doet dit aan de hand van een greep uit zijn rijke repertoire, waaronder uiteraard zijn grootste hits maar tevens een aantal vergeten pareltjes van eigen hand. 30 JAAR IK GA DOOD AAN JOU is een typische Bart Herman-theatershow met heel veel muziek maar ook boeiende bindteksten, een ander handelsmerk van deze unieke singer songwriter.

Met: Bart Herman (zang, piano en gitaar), Raf Helsen (drums), Mario Vermandel (contrabas), David Piedfort (gitaren) en Dirk Naessens (viool en mandoline)

Prijs

€ 25,00 (Abonnement: € 23,00, Jongerentarief -21: € 16,00, Kansentarief met UiTPAS Noordrand: € 5,00)
Alle events

Wanneer

  • za 23 nov 24
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Categorie

  • GC de Muze van Meise
  • Muziek

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Deel deze pagina