Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een spannend najaar in de Muze van Meise

Bericht van 26 mei ’20
Er staat ons een spannend najaar te wachten in de Muze van Meise. Omdat we nog niet weten hoe de programmatie er precies zal uitzien stellen we de seizoensbrochure en de ticketverkoop nog even uit..

Het wordt zo stilaan duidelijk dat deze bijzondere tijden gevolgen hebben voor het nieuwe cultuurseizoen. Hoe de maatregelen er vanaf september zullen uitzien, is momenteel nog een vraagteken. Toch kiest het team van de Muze van Meise resoluut voor de weg vooruit en wordt er alvast hard gewerkt aan een programma dat zo goed mogelijk is aangepast aan de nieuwe omstandigheden waarmee iedereen geconfronteerd wordt. Maar hoe dat culturele najaar er precies zal gaan uitzien weten we op dit moment nog niet. Daarom stellen we de seizoensbrochure en de ticketverkoop nog even uit. We houden jullie via de nieuwsbrief van juni en onze sociale media kanalen verder op de hoogte!

Nieuwsoverzicht
© Geert De Taeye

Openingsuren & contact

GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
02/892 24 40
e-mail
demuzevanmeise@meise.be

Openingsuren

Vandaag: 14 - 17 uur

Van dinsdag tot zaterdag zijn we tussen 10 uur en 12 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 02/892 24 40. Tijdens de vakantieperiodes zijn we ook telefonisch niet bereikbaar.

Tijdens de coronaperiode is onze balie gesloten. Je kan wel telefonisch of via e-mail bij onze ticketbalie terecht tijdens de openingsuren.

Deel deze pagina