Je bezoek aan de Muze in tijden van Covid-19

Bericht van 07 september ’20
Om je bezoek aan de Muze op een veilige manier te laten verlopen zijn er een paar belangrijke dingen die je moet weten.

Koop je tickets op voorhand

We raden je aan om je tickets op voorhand te kopen en indien mogelijk online. Op de avond zelf kan je in de Muze geen tickets meer kopen. 

Ons verkoopsysteem laat automatisch voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels van bezoekers in de zaal en kent je zo plaatsen toe. Ben je van plan om met meerdere personen uit je bubbel naar een voorstelling of film te komen, koop dan meteen alle tickets in 1 keer. Op die manier zal je naast de mensen uit je ‘bubbel’ kunnen zitten in de zaal.

Tickets kan je krijgen via:
www.demuzevanmeise.be of 02/892 24 40
Openingsuren ticketbalie: di (14:00 tot 17:00), woe (14:00 tot 17:00), do (14:00 tot 17:00), za (10:00 tot 12:00)

Voorstellingen: kom op tijd, maar niet vroeger dan halfuur voordien

Kom op tijd naar de Muze, maar niet vroeger dan een halfuur voor de start van de voorstelling. We openen de deuren pas dan. Onze voorstellingen starten stipt en laatkomers kunnen niet meer worden binnengelaten.

Draag een mondmasker

Het dragen van een mondmasker in de Muze is verplicht als je ouder bent dan 12 jaar, tijdens je hele bezoek: van zodra je de Muze binnenkomt, tot je de Muze weer verlaat. Als je geen masker of elk alternatief in stof kan dragen omwille van medische redenen, mag je een gelaatsscherm gebruiken.

Wanneer je nog iets wilt drinken na de voorstelling mag het mondmasker even uit van zodra je plaats genomen hebt aan je gereserveerde tafel. Wanneer je je tafel verlaat zet je het mondmasker weer op.

Scannen van je ticket(s) bij controle

Houd je tickets aan de ingang bij de hand (op een smartphone of op papier) om deze te laten scannen volgens de aangegeven instructies.

Voorzorgsmaatregelen

Alle zitplaatsen zijn genummerd. Je vindt het nummer van je zitplaats op je ticket. Om de fysieke afstand tussen bezoekers te garanderen, laten we voldoende ruimte vrij tussen de verschillende bubbels van bezoekers.

Onze vestiaire is gesloten en er is geen pauze. Je zal je jas en/of tas kunnen leggen op de zitplaats naast je. We raden je aan om zo weinig mogelijk spullen mee te brengen.

Na afloop van een voorstelling vragen we je om te blijven zitten tot de lichten opnieuw branden en verdere instructies van onze medewerkers op te volgen. We vragen om altijd voldoende afstand te houden tot andere bezoekers bij het verlaten van de zaal.

We zuiveren de lucht in ons gebouw continu en desinfecteren regelmatig de oppervlaktes die vaak aangeraakt worden.

Was of ontsmet voldoende je handen

Een goede handhygiëne is belangrijk. We vragen je daarom om bij het binnenkomen altijd eerst even je handen te ontsmetten. Was je handen ook grondig na een toiletbezoek.

Toiletbezoek

Ga indien mogelijk naar het toilet voor je de zaal binnen gaat. Het aantal personen in de ruimte van de toiletten is beperkt en staat aangeduid voor je de ruimte binnen gaat. De toiletten worden, net als gevoelige plaatsen zoals handvaten, regelmatig schoongemaakt en ontsmet door ons team.

Iets drinken na de voorstelling?

Het is mogelijk om iets te drinken na de voorstelling maar dan moet je een tafel reserveren. Dat kan via de website van de Muze of via de ticketbalie. We voorzien een tafel per bubbel. Na afloop van de voorstelling kan je de naam van de persoon die de reservatie maakte terug vinden op je tafel. Reserveer altijd in één keer voor heel je bubbel.

Wanneer is het beter om thuis te blijven?

Voel je je niet goed of maak je koorts, blijf dan zeker thuis. Daarmee bescherm je jezelf, de andere bezoekers en onze medewerkers. Als je in de zeven dagen voor de voorstelling, COVID-19-symptomen had, vragen we je ook om thuis te blijven.

Moet je verplicht in quarantaine blijven als gevolg van een beslissing van de autoriteiten (na reis in rode zone, als je in contact was met besmette persoon, etc)? Dan vragen we je ook om thuis te blijven.

Contact Tracing

In het kader van contact tracing houden we voor elk evenement een aanwezigheidsregister bij van bezoekers en medewerkers. Als het contact tracing center ons vraagt om de gegevens van een bepaald evenement te delen, zullen we dat doen. We delen jouw contactgegevens wel enkel met jouw toestemming. Bij aankoop van een ticket vragen we je of we je contactgegevens mogen delen met de overheid. Als je geen toestemming geeft, delen we je contactgegevens niet. Je kan dit ook lezen in ons privacybeleid.

Heb je een beperkte mobiliteit?

We willen dat je net als iedereen volop kan genieten van een voorstelling of film. Contacteer ons dus zeker op voorhand op demuzevanmeise@meise.be. Dan kunnen we samen kijken hoe we je het best kunnen begeleiden in het gebouw. 

We staan voor je klaar

Onze medewerkers dragen voor hun eigen en jouw veiligheid een mondmasker en wassen of ontsmetten hun handen regelmatig. We kijken erg uit naar je komst en zullen er alles aan doen om je een fijne avond te bezorgen.

Nieuwsoverzicht
Team de Muze

Openingsuren & contact

GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
02/892 24 40
e-mail
demuzevanmeise@meise.be

Openingsuren

Vandaag: 14 - 17 uur

Van dinsdag tot zaterdag zijn we tussen 10 uur en 12 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 02/892 24 40. Tijdens de vakantieperiodes zijn we ook telefonisch niet bereikbaar.

Deel deze pagina