Parkeren

Bericht van 04 oktober ’16
Vertrek op tijd als je zeker wil zijn om op tijd in de zaal te arriveren. Een parkeerplekje vinden in Meise-centrum is niet altijd even simpel.

Vlak voor de ingang van de Muze ligt een openbare parking met een 25-tal parkeerplaatsen. Deze zijn over het algemeen snel ingenomen.

Ook de parking van het zwembad is vlakbij. De parking oprijden doe je langs de Nieuwelaan. Wegwijzer ‘zwembad de Wouwer” goed in het oog houden. Wandel rond het zwembad en je zal uitkomen aan GC de Muze van Meise. In het weekend zijn er echter vaak eetfestijnen in het Willy Vandenberghecentrum en dan staat de parking van het zwembad ook snel vol.

Op de carpoolparking aan de Nieuwelaan kan je meestal wel een plekje vinden. Dan kan je best het smal voetpad nemen nabij de verkeerslichten. Dit geeft uit vlak bij de ingang van de Muze. Van de carpoolparking naar de Muze is het 5 minuten wandelen.

Nieuwsoverzicht
parkingplan

Openingsuren & contact

GC de Muze van Meise
adres
Brusselsesteenweg 691860 Meise
Stratenplan
Wegbeschrijving
Tel.
02/892 24 40
e-mail
demuzevanmeise@meise.be

Openingsuren

Vandaag: 14 - 17 uur

Van dinsdag tot zaterdag zijn we tussen 10 uur en 12 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 02/892 24 40. Tijdens de vakantieperiodes zijn we ook telefonisch niet bereikbaar.

Deel deze pagina